Verslaggeving & documentatie – houd je goede ideeën vast

Als je een conferentie of meeting organiseert, heb je je handen al vol met andere dingen. Dan is het een geruststelling als je de verslaggeving aan een professional kunt overlaten.

IdeoScript documenteert je evenement aan de hand van jouw richtlijnen. Na de conferentie (of zelfs tijdens de activiteit) zetten we het ruwe materiaal om in een bruikbaar verslag.

Internationaal en dynamisch

Doe meer dan notities nemen. We doen ook parallelle verslaggeving (mindmapping of notities geprojecteerd op groot scherm), interactie op sociale media (tweeting of blogging), discussievragen opwerpen of conclusies distilleren uit de debatten.

We kunnen hierbij sprekers en thema’s aan in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Uitgebreide geschreven verslaggeving doen we enkel in het Nederlands en het Engels.

Haal meer uit je verslag

IdeoScript schrijft verslagen, artikels en brochures voor je evenement. We vatten de kernboodschap op een aantrekkelijke manier samen in klare taal. Zo wordt je verslag ook effectief gelezen.

En als je de documentatie snel nodig hebt, dan ben je bij ons aan het goede adres. We werken de klok rond tot het verslag af is. Dan ben je meteen klaar voor je volgende activiteit.

Referenties eventmanagement

  • Bridges to Work
  • INE
  • Urban Solutions
SALTO-YOUTH Resource Centre network


Bridges to Work was een Europese conferentie rond jeugdwerkloosheid.150 beleidsmakers, jongeren, werkgevers, jeugdwerkers en onderzoekers debatteerden over verschillende manieren om jongeren betere kansen te geven op de arbeidsmarkt.

Tony Geudens organiseerde deze conferentie voor het SALTO Inclusion Resource Centre. In het Engels.

  • Conceptontwikkeling en bevraging stakeholders
  • Programma, begeleiding facilitatorteam, creatieve uitwerking
  • Conferentiemateriaal, website, communicatie
  • Promotie, inschrijvingen, deelnemermanagement


>> meer tevreden klanten

 

Internal Navigation Europe

Inland Navigation Europe (INE) staat in voor de promotie van de binnenscheepvaart als economisch en milieuvriendelijk alternatief voor transport. Transport via bevaarbare waterwegen is immers efficiënter, stiller, zuiverder en veiliger dan andere transportmiddelen.

Het INE-platform organiseert regelmatig conferenties om transporteurs te laten kennis maken met de voordelen van de binnenscheepvaart. IdeoScript nam de parallelle verslaggeving van deze Barge 2 Business-conferentie voor zijn rekening.

Zo was het verslag klaar zodra de conferentie klaar was. De klant was tevreden, want INE vroeg meteen om ook het jaarverslag te schrijven.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time). 2012 werd gewijd aan kansarme stadsjongeren. Hoe kunnen we hen betere kansen geven in het leven? Zo organiseerde en coördineerde Tony een reeks evenementen (in het Engels).

  • Onderzoek naar de factoren die stadsjongeren in de kansarmoede duwen en welke interventies hen een duwtje in de rug geven.
  • Een seminarie rond positieve oplossingen voor stadsjongeren. Coördineren van het team en programma. Online verslaggeving en interactie op sociale media.
  • Download de publicatie Urban Solutions.


>> meer tevreden klanten