Nieuwsbrieven & mailings – houd je netwerk op de hoogte

Houd je relatie met je klanten levendig. Laat regelmatig van je horen met een nieuwsbrief of een mailing. Maar vertel tegelijkertijd wel iets waar je prospect oren naar heeft.

IdeoScript schrijft vlotte nieuwsbrieven die je abonnees boeien. We doen zowel voorstellen voor content als de uitwerking ervan. Zo heb jij meer tijd voor taken waar jij goed in bent.

Speel in op je klanten

Geef je abonnees wat hen interesseert: nuttige nieuwtjes, speciale aanbiedingen… We denken mee na hoe je blijvend de aandacht van je prospects trekt.

We doen het opzoekingswerk indien nodig, of vertrekken van je voorstellen. Hierop baseren we korte nieuwsitems op maat van je doelpubliek. In het Nederlands en het Engels. En in klare taal.

Een professionele blik op je mailing

Moet je op grote schaal communiceren met je contacten? Dan denk je best twee keer na voor je een mailing verstuurt. Laat IdeoScript je mailing nalezen met frisse kritische ogen. Of we kunnen hem zelf schrijven vanaf nul. Zo maak je altijd een goede indruk.

Referenties redactie

 • BIVV-cases
 • REDactie
 • SALTO
 • Trend Book

 

Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid

Het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) helpt mee het aantal verkeersdoden op de weg te verminderen met de bekende Go For Zero-campagnes. IdeoScript documenteert deze campagnes in mooie 'cases' om andere communicatiespecialisten te inspireren. (via TomaCom M&BD)

 • Respect 2013: 850 doden, niets mee te maken?
 • BOB 2013: Organiseer je vooraf... Klaar om te bobben!
 • Snelheid 2013: Waarom rij je ze snel?
 • Ervaring 2013: Je eerste 1500 km zijn de gevaarlijkste


>> meer tevreden klanten

 

Rode Kruis Vlaanderen

De Dienst voor het Bloed van Rode Kruis-Vlaanderen lanceerde in 2012 een krantje voor zijn bloeddonoren en stakeholders: het REDactie-krantje. IdeoScript schrijft om de drie maanden deze 8 pagina's vol weetjes over alles wat bij bloeddonaties komt kijken (in opdracht van TomaCom M&BD).

 • Inhoudelijke dossiers over bloed en aanverwanten
 • Interviews met donoren, bloedontvangers en vrijwilligers
 • Nieuwtjes over de verschillende wervingscampagnes

Download ze van www.bloedgevendoetleven.be


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time).

Hij ontwikkelde educatief materiaal voor kansarme jongeren en schreef de volgende pedagogische handleidingen voor internationale jongerenprojecten (in het Engels):


>> meer tevreden klanten

iDC - het Innovatie- & Designcentrum van DesleeClama


DesleeClama is een wereldspeler op het gebied van matrasstoffen. Om hun klanten op een innovatieve manier te steunen bij de productie van matrassen en slaapoplossingen, wilde DesleeClama hen een heus boek cadeau doen waarin de trends in de sector beschreven staan en welke oplossingen DesleeClama hen biedt om hierop in te spelen.

IdeoScript schreef de trends samen in een visionair Trend Book en stoffeerde het met interviews met de regionale managers van DesleeClama (via TomaCom M&BD).


>> meer tevreden klanten