Meertalige tekstintegratie – de brug tussen verschillende talen

De wereld is een zakdoek. Culturen lopen door elkaar. Zo gebeurt dat ook in bedrijven en organisaties. Je krijgt constant input uit verschillende hoeken en talen.

IdeoScript slaat de brug tussen verschillende talen. Met kennis van 5+2 Europese en wereldtalen, integreren we informatie uit verschillende brontalen in een Nederlandse of Engelse tekst.

Een internationale briefing voor een lokale tekst

Heb je een Nederlandse of Engelse tekst nodig, maar spreek je die taal zelf niet?
Geen probleem. Geef IdeoScript gewoon je briefing in het Frans, Duits, Spaans, Portugees en Deens, of natuurlijk in het Nederlands en het Engels. Dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker.

Coördinatie van internationale projecten

IdeoScript houdt een mooi overzicht van meertalige projecten. Zo wijkt je publicatie of website in verschillende talen nooit af van het origineel.

Daarbij schrijven we zelf wel enkel de Nederlandse en Engelse versies. Voor andere talen raden we je graag enkele collega-copywriters aan.

Referenties eindredactie

  • EU-trio.be
  • SALTO
  • Simply to Go

 

Belgisch EU-voorzitterschap Jeugd

In 2010 nam België het voorzitterschap van de EU waar. Het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk van de Vlaamse Gemeenschap ging in zee met IdeoScript voor de tekstzorg van de evenementen in het beleidsdomein Jeugd. In het Engels en het Nederlands.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time).

Hij ontwikkelde educatief materiaal voor kansarme jongeren en schreef de volgende pedagogische handleidingen voor internationale jongerenprojecten (in het Engels):


>> meer tevreden klanten

Simply to Go - Sodexo


Mensen zijn almaar drukker bezet, maar willen toch een kwaliteitsmaaltijd die ze snel mee kunnen grissen naar bureau of naar een volgende vergadering. Daarom voegde Sodexo verse voorverpakte maaltijden en snacks toe aan haar bestaande vestigingen onder de naam 'Simply to Go'.

Om Simply to Go overal identiek uit te rollen, ontwikkelde Sodexo een handleiding voor de uitbaters. IdeoScript nam de ruwe informatie onder handen en maakte er een overzichtelijke gids van met stap-voor-stap instructies. Zo krijgen de klanten op alle verkooppunten de kwaliteit die ze van Sodexo verwachten.


>> meer tevreden klanten