Hertalen - maak je internationale teksten Vlaams

Spreek de taal van je doelpubliek. In Vlaanderen is dat Belgisch-Nederlands, ook wel Vlaams genoemd. Zo win je de sympathie van je prospects en ook hun bestellingen.

IdeoScript heeft Belgisch-Nederlands als moedertaal. We schrijven geen dialect, maar in de standaardtaal van Vlaanderen. Als geen ander weten we hoe de Vlaming spreekt.

Maak een goede tekst van een slechte vertaling

Sommige teksten zijn gewoon een erbarmelijke vertaling zijn uit het Frans, het Engels of een andere taal. We hertalen die met plezier naar het ‘Vlaams’ of het algemeen Nederlands.

Daarnaast is IdeoScript polyglot. Geef ons je bronteksten in het Frans, Engels, Duits, Spaans, Deens of Portugees en we distilleren hier een vlotte Nederlandse of Engelse tekst uit.

Bereik het gewenste effect met je publicaties

Slecht geschreven documenten kunnen grappig zijn, maar geven zeker geen professionele indruk. Investeer in tekstzorg om de plooien in je publicaties glad te strijken.

Wat we niet doen, zijn pure vertalingen. Onze sterkte is het hertalen en aanpassen van teksten. Zo krijgt je tekst een mooie toegevoegde waarde.

Referenties eindredactie

  • EU-trio.be
  • SALTO
  • Simply to Go

 

Belgisch EU-voorzitterschap Jeugd

In 2010 nam België het voorzitterschap van de EU waar. Het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk van de Vlaamse Gemeenschap ging in zee met IdeoScript voor de tekstzorg van de evenementen in het beleidsdomein Jeugd. In het Engels en het Nederlands.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time).

Hij ontwikkelde educatief materiaal voor kansarme jongeren en schreef de volgende pedagogische handleidingen voor internationale jongerenprojecten (in het Engels):


>> meer tevreden klanten

Simply to Go - Sodexo


Mensen zijn almaar drukker bezet, maar willen toch een kwaliteitsmaaltijd die ze snel mee kunnen grissen naar bureau of naar een volgende vergadering. Daarom voegde Sodexo verse voorverpakte maaltijden en snacks toe aan haar bestaande vestigingen onder de naam 'Simply to Go'.

Om Simply to Go overal identiek uit te rollen, ontwikkelde Sodexo een handleiding voor de uitbaters. IdeoScript nam de ruwe informatie onder handen en maakte er een overzichtelijke gids van met stap-voor-stap instructies. Zo krijgen de klanten op alle verkooppunten de kwaliteit die ze van Sodexo verwachten.


>> meer tevreden klanten