Ghostwriting – laat je eigen boek schrijven

Heb je geen tijd om een boek of artikel te schrijven? Of is je pen niet vlot genoeg? Dan helpt een ghostwriter je op een discrete manier verder.

IdeoScript schrijft graag je verhalen of theorieën neer (in het Nederlands en het Engels), op een boeiende en professionele manier. Zo kun jij je ideeën op een versneld tempo publiceren.

Jij vertelt, wij schrijven

Jij levert de inhoud aan (in een van onze vijf talen). Dat kan via vraaggesprekken of je levert ons de nodige achtergrondinformatie. Of we vertrekken van bestaande teksten die je al schreef.

We verwerken het ruwe materiaal tot een vlot lezend geheel, of het nu fictie of non-fictie is. Met jouw regelmatige feedback schaven we de tekst bij tot hij klaar is voor publicatie.

Nauwe samenwerking

Jij behoudt de controle en bepaalt de deadlines. We doorlopen samen het proces om vleugels te geven aan je ideeën en om tot een mooi afgewerkt resultaat te komen.

Je kunt daarbij kiezen om per project te betalen, per pagina, per uur of door een deel van de auteursrechten af te staan. We doen je graag een aangepaste offerte.

Referenties eindredactie

  • EU-trio.be
  • SALTO
  • Simply to Go

 

Belgisch EU-voorzitterschap Jeugd

In 2010 nam België het voorzitterschap van de EU waar. Het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk van de Vlaamse Gemeenschap ging in zee met IdeoScript voor de tekstzorg van de evenementen in het beleidsdomein Jeugd. In het Engels en het Nederlands.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time).

Hij ontwikkelde educatief materiaal voor kansarme jongeren en schreef de volgende pedagogische handleidingen voor internationale jongerenprojecten (in het Engels):


>> meer tevreden klanten

Simply to Go - Sodexo


Mensen zijn almaar drukker bezet, maar willen toch een kwaliteitsmaaltijd die ze snel mee kunnen grissen naar bureau of naar een volgende vergadering. Daarom voegde Sodexo verse voorverpakte maaltijden en snacks toe aan haar bestaande vestigingen onder de naam 'Simply to Go'.

Om Simply to Go overal identiek uit te rollen, ontwikkelde Sodexo een handleiding voor de uitbaters. IdeoScript nam de ruwe informatie onder handen en maakte er een overzichtelijke gids van met stap-voor-stap instructies. Zo krijgen de klanten op alle verkooppunten de kwaliteit die ze van Sodexo verwachten.


>> meer tevreden klanten