Evenementen – van een leien dakje

Kom je handen en hersenen tekort om je evenement te plannen en uit te werken? Of het nu een conferentie, cursus, campagne of meeting is, je moet met 1001 dingen rekening houden.

IdeoScript is specialist in het uitdenken van concepten voor evenementen. Maar daar houdt het niet bij op. We ondersteunen jouw organisatie ook bij het uitvoeren van de plannen.

Eventmanagement van begin tot einde

We stellen eerst de doelstellingen van de activiteit scherp. Zodra we weten waar jij naartoe wil, ontwikkelen we samen een concept en een stappenplan om het uit te voeren.

Maak niet de fouten die wij al gemaakt hebben. We geven je gouden advies en ondersteuning voor de promotie, registratie, communicatie, organisatie en evaluatie van je evenement.

Faciliteren en documenteren

We schrijven graag duidelijk conferentiemateriaal (programmabrochures, presentaties, wegwijzers, draaiboeken…) dat bij de look & feel van jouw activiteit past. Zo kom je creatief en professioneel uit de hoek.

Daarnaast heeft IdeoScript jaren ervaring in huis als facilitator. We leiden sprekers in, coördineren mensenstromen of doen parallelle verslaggeving in 5 talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits & Spaans. Ideaal voor internationale events in verschillende talen.

Referenties eventmanagement

  • Bridges to Work
  • INE
  • Urban Solutions
SALTO-YOUTH Resource Centre network


Bridges to Work was een Europese conferentie rond jeugdwerkloosheid.150 beleidsmakers, jongeren, werkgevers, jeugdwerkers en onderzoekers debatteerden over verschillende manieren om jongeren betere kansen te geven op de arbeidsmarkt.

Tony Geudens organiseerde deze conferentie voor het SALTO Inclusion Resource Centre. In het Engels.

  • Conceptontwikkeling en bevraging stakeholders
  • Programma, begeleiding facilitatorteam, creatieve uitwerking
  • Conferentiemateriaal, website, communicatie
  • Promotie, inschrijvingen, deelnemermanagement


>> meer tevreden klanten

 

Internal Navigation Europe

Inland Navigation Europe (INE) staat in voor de promotie van de binnenscheepvaart als economisch en milieuvriendelijk alternatief voor transport. Transport via bevaarbare waterwegen is immers efficiënter, stiller, zuiverder en veiliger dan andere transportmiddelen.

Het INE-platform organiseert regelmatig conferenties om transporteurs te laten kennis maken met de voordelen van de binnenscheepvaart. IdeoScript nam de parallelle verslaggeving van deze Barge 2 Business-conferentie voor zijn rekening.

Zo was het verslag klaar zodra de conferentie klaar was. De klant was tevreden, want INE vroeg meteen om ook het jaarverslag te schrijven.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time). 2012 werd gewijd aan kansarme stadsjongeren. Hoe kunnen we hen betere kansen geven in het leven? Zo organiseerde en coördineerde Tony een reeks evenementen (in het Engels).

  • Onderzoek naar de factoren die stadsjongeren in de kansarmoede duwen en welke interventies hen een duwtje in de rug geven.
  • Een seminarie rond positieve oplossingen voor stadsjongeren. Coördineren van het team en programma. Online verslaggeving en interactie op sociale media.
  • Download de publicatie Urban Solutions.


>> meer tevreden klanten