Bewegwijzering – laat niemand verloren lopen

Mensen die verloren lopen komen vaak te laat of niet meer. Help je bezoekers hun weg vinden op je evenement of in je gebouwen met een doordachte bewegwijzering.

IdeoScript anticipeert de noden van verschillende gebruikers in verschillende situaties. Samen met jou ontwikkelen we een clever systeem waarmee iedereen probleemloos op de juiste plek geraakt.

Van analyse naar implementatie

We verkennen de locatie van je evenement of bedrijf en brengen mensenstromen in kaart. Zo stellen we een reeks wegwijzers voor op strategische plaatsen zodat iedereen zijn weg vindt.

Daarbij houden we rekening met verschillende bezoekers, ook internationale bezoekers die jouw taal niet machtig zijn. Pictogrammen en kleuren brengen hier soelaas.

Draag zorg voor je bezoekers

Niets is vervelender dan de weg kwijt zijn. Vooral als mensen op je wachten. Geef je gasten een welkom gevoel door hen op een duidelijke manier de weg te wijzen.

Referenties eventmanagement

  • Bridges to Work
  • INE
  • Urban Solutions
SALTO-YOUTH Resource Centre network


Bridges to Work was een Europese conferentie rond jeugdwerkloosheid.150 beleidsmakers, jongeren, werkgevers, jeugdwerkers en onderzoekers debatteerden over verschillende manieren om jongeren betere kansen te geven op de arbeidsmarkt.

Tony Geudens organiseerde deze conferentie voor het SALTO Inclusion Resource Centre. In het Engels.

  • Conceptontwikkeling en bevraging stakeholders
  • Programma, begeleiding facilitatorteam, creatieve uitwerking
  • Conferentiemateriaal, website, communicatie
  • Promotie, inschrijvingen, deelnemermanagement


>> meer tevreden klanten

 

Internal Navigation Europe

Inland Navigation Europe (INE) staat in voor de promotie van de binnenscheepvaart als economisch en milieuvriendelijk alternatief voor transport. Transport via bevaarbare waterwegen is immers efficiënter, stiller, zuiverder en veiliger dan andere transportmiddelen.

Het INE-platform organiseert regelmatig conferenties om transporteurs te laten kennis maken met de voordelen van de binnenscheepvaart. IdeoScript nam de parallelle verslaggeving van deze Barge 2 Business-conferentie voor zijn rekening.

Zo was het verslag klaar zodra de conferentie klaar was. De klant was tevreden, want INE vroeg meteen om ook het jaarverslag te schrijven.


>> meer tevreden klanten

 

SALTO-YOUTH Resource Centre network

Tony Geudens werkt sinds 2000 voor het SALTO Inclusion Resource Centre (part-time). 2012 werd gewijd aan kansarme stadsjongeren. Hoe kunnen we hen betere kansen geven in het leven? Zo organiseerde en coördineerde Tony een reeks evenementen (in het Engels).

  • Onderzoek naar de factoren die stadsjongeren in de kansarmoede duwen en welke interventies hen een duwtje in de rug geven.
  • Een seminarie rond positieve oplossingen voor stadsjongeren. Coördineren van het team en programma. Online verslaggeving en interactie op sociale media.
  • Download de publicatie Urban Solutions.


>> meer tevreden klanten